Agenda

  • 21-04-2007 Eintracht Frankfurt - VfL Bochum
  • 05-05-2007 FC Basel - FC Aarau

vrijdag 23 maart 2007

Informatie betreft Stuttgart

Jow Stuttgart reizigers,

De bedoeling volgende week is dat Cyril rond 7 uur bij KB is (Roy D, kun je dan bij KB zijn?), Vervolgens zullen de rest van de gasten waarschijnlijk bij het stadion worden opgepikt en een enkeling thuis.

We vertrekken vroeg zodat de andere eventueel nog een peukpauze kunnen houden, want Cyril wilt niet dat er in het busje gerookt wordt. KB zorgt dat er een aantal CDtjes in het busje aanwezig zijn.

Aangekomen in Stuttgart is het de bedoeling dat we eerst de stad in gaan, voor KB en Batteraaf(Roy) zal het wel bekend terrein zijn aangezien hier al met het WK zijn geweest, komt het nog een beetje bekend voor, dan zullen we eventueel een leuk kroegje meepikken voor de wedstrijden om vervolgens naar het stadion te gaan en daar de wedstrijd te bekijken. Vertrektijden hebben we momenteel niet echt, maar we vertrekken wanneer we achten dat de tijd er rijp voor is.

Mochten er nog vragen zijn, kun je altijd mailen naar cyril@rodajcfans.nl, de definitieve kosten zullen één dezer dagen bekend worden gemaakt voor (Huur busje, benzinegeld en Drank) Kaartjes kunnen we eventueel samen leggen en kopen in Stuttgart.

Tot dan!!!

Geen opmerkingen: